İl Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Argana, Gıda ve Yem Şube Müdürü Hüccet Türkoğlu ve Şube Müdürlüğünde görevli personeller tarafından; teknik detaylar çerçevesinde gıda hijyeninin sağlanması ve sürekliliği, Bakanlığın Gıda Güvenilirliğine yönelik mevzuat hükümleri, insan sağlığını temel alan gıda işletmeciliği anlayışı başlıklarında aktarılan bilgiler ile işletme sahibi ve çalışanların farkındalık ve becerilerinin arttırılması hedeflenen eğitime yoğun ilgi gözlenirken, çalışmaların “güvenli gıda, güvenli insan” prensibiyle Iğdır genelinde yoğunlaşarak devam edeceği kaydedildi.
IĞDIR
Yayınlanma: 16 Haziran 2023 - 09:09
Gıda İşletmecilerine Yönelik Eğitim Çalışması Yapıldı
İl Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Argana, Gıda ve Yem Şube Müdürü Hüccet Türkoğlu ve Şube Müdürlüğünde görevli personeller tarafından; teknik detaylar çerçevesinde gıda hijyeninin sağlanması ve süreklil
IĞDIR
16 Haziran 2023 - 09:09
İlginizi Çekebilir